Ismét nagy sikere volt a fúvósoknak

All That Jazz!

Július 1-én, szombaton nagy sikerű koncertet adott a Gyál Városi Fúvószenekar és vendég zenekara a Ratty Jazz Band az Arany János Közösségi Házban. A városban közkedvelt fúvószenekar a Lendületben Gyál 2017 rendezvénysorozat keretén belül szervezte meg a koncertet. A repertoárjukon lévő 85 műből ezúttal 12 populáris számot játszottak, köztük a Louis Armstrong: What a wonderful world, Hello Dolly, Felkelő nap háza, Michael Jackson Billie Jean.

A műsor második felében, a Közösségi Ház mediterrán udvarán a szenzációs hangú Lőrincz Adrienn és együttese a Ratty Jazz Band játszott a közönségnek. Akik ott voltak nagy élménnyel térhettek haza. Sokan tudják, hogy a Gyál Városi Fúvószenekar a gyáli Kodály Zoltán Zeneiskola zenekaraként alakult meg 1998-ban. 2007-től az Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár saját csoportjaként működik a közösség. A mintegy 25 tagú együttes kb. 50 műből álló repertoárján indulók, komoly- és könnyűzenei feldolgozások, magyar szerzők művei szerepelnek. A 10-30 év közötti, Gyálon, illetve a kistérség más településein élő zenészekből verbuválódott zenekar rendszeres szereplője városi ünnepségeknek, a település és a kistérség fesztiváljainak, szabadtéri eseményeinek, s évente több alkalommal ad önálló koncertet a közösségi házban.

Aki nem tudott részt venni a koncerten, július 8-án, szombaton 18 órakor a Közösségi Ház 15 szülinapi programján ingyenesen meghallgathatja a fúvószenekart. Gratulálunk a felkészítőknek és a résztvevőknek!

Forrás: www.gyal.hu

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.